| Site kurmayı düşünüyorum bir bakın | |
|
+4MuZuReNveR eren[gb]gamze avril lavigne Mervecix 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Mervecix grup hepsi fanatiği
Mesaj Sayısı : 1124 Yaş : 28 Nerden : çıktı bu İş/Hobiler : öğrencilik Lakap : punkprencess mesajınız: : GüLümse
SmiLe ruh halin : Rep : Kayıt tarihi : 14/06/08
| Konu: Site kurmayı düşünüyorum bir bakın Cuma Ağus. 01, 2008 2:19 am | |
| ya ben elif dizisinin fanını kurmayı düşnüyorum bu diziyi izleyen var mı imzam ve avatarımdaki dizi işte | |
|
| |
avril lavigne Emekli Mod
| Konu: Geri: Site kurmayı düşünüyorum bir bakın Cuma Ağus. 01, 2008 9:21 am | |
| | |
|
| |
eren[gb]gamze Emekli Mod
Mesaj Sayısı : 137 Yaş : 29 Nerden : erenimin yanından!!:) İş/Hobiler : öğrenci Lakap : en eren-ji ruh halin : favorin : Rep : Kayıt tarihi : 12/07/08
| Konu: Geri: Site kurmayı düşünüyorum bir bakın Cuma Ağus. 01, 2008 12:35 pm | |
| ben arada izliyorum ama fazla fanı değilim | |
|
| |
Mervecix grup hepsi fanatiği
Mesaj Sayısı : 1124 Yaş : 28 Nerden : çıktı bu İş/Hobiler : öğrencilik Lakap : punkprencess mesajınız: : GüLümse
SmiLe ruh halin : Rep : Kayıt tarihi : 14/06/08
| Konu: Geri: Site kurmayı düşünüyorum bir bakın Cuma Ağus. 01, 2008 3:53 pm | |
| kuruyummu o zmn ya kararsız kaldım çok gsl dizi ama | |
|
| |
MuZuReNveR Admin
Mesaj Sayısı : 464 Yaş : 30 Nerden : İstabul İş/Hobiler : Gazete Okumak,Modern Dans Yapmak-Eğlenmek Lakap : Beyaz Melek mesajınız: : CK ruh halin : favorin : takım : Rep : Kayıt tarihi : 14/06/08
| Konu: Geri: Site kurmayı düşünüyorum bir bakın Cuma Ağus. 01, 2008 4:00 pm | |
| | |
|
| |
KubRaMin*i Admin
Mesaj Sayısı : 317 Yaş : 29 Nerden : kocaeli İş/Hobiler : şarkı söylemek ve dinlemek-dinlenmek-eğlenmek Lakap : şeqer kıs kendi-hacı:D ruh halin : favorin : Rep : Kayıt tarihi : 14/06/08
| Konu: Geri: Site kurmayı düşünüyorum bir bakın Cuma Ağus. 01, 2008 8:08 pm | |
| bnce onun yerine pelin karahan fan kuralım nedersiniz | |
|
| |
cemre_iko Deneme Mod
Mesaj Sayısı : 94 Yaş : 30 Nerden : izmir İş/Hobiler : hımmmmm Lakap : ikoşş mesajınız: : CeMrEm SeNi ChOk SeFiOrUm ruh halin : favorin : Rep : Kayıt tarihi : 06/08/08
| Konu: Geri: Site kurmayı düşünüyorum bir bakın Perş. Ağus. 07, 2008 9:15 am | |
| yha o dizinin hayranıyım elif chok tatlı | |
|
| |
avril lavigne Emekli Mod
| Konu: Geri: Site kurmayı düşünüyorum bir bakın C.tesi Ağus. 09, 2008 11:56 pm | |
| bence kurma yeni dizi olduğundan fanı fazla yok arda turan,emo felan kur bu aralar onlar moda:d | |
|
| |
MuZuReNveR Admin
Mesaj Sayısı : 464 Yaş : 30 Nerden : İstabul İş/Hobiler : Gazete Okumak,Modern Dans Yapmak-Eğlenmek Lakap : Beyaz Melek mesajınız: : CK ruh halin : favorin : takım : Rep : Kayıt tarihi : 14/06/08
| Konu: Geri: Site kurmayı düşünüyorum bir bakın Çarş. Ağus. 20, 2008 9:21 pm | |
| | |
|
| |
''chatlaq_girl'' geçerken uğradım
Mesaj Sayısı : 16 Yaş : 30 Nerden : yosyh kalbinden İş/Hobiler : voleybol,tenis Lakap : suskun prenses mesajınız: : ^^^^^YOk yHaAaA^^^^^^ Rep : Kayıt tarihi : 26/08/08
| Konu: Geri: Site kurmayı düşünüyorum bir bakın Perş. Ağus. 28, 2008 2:57 pm | |
| - eren[gb]gamze demiş ki:
- ben arada izliyorum ama fazla fanı değilim
| |
|
| |
kanatsız_melegim Emekli Mod
Mesaj Sayısı : 163 Yaş : 29 Nerden : aydın İş/Hobiler : müzik dinlemek, kitap okumak ve gezmek Lakap : biber mesajınız: : çok hüzünlü olduğumu düsünüyorum.yani hüzün doluyum favorin : takım : Rep : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Site kurmayı düşünüyorum bir bakın Ptsi Ara. 15, 2008 3:32 pm | |
| bence doa ve ceza kur kızlar doa erkeklerde ceza hastası.hem onların fanını kurarsan sitene herkes üye olmaya baslar | |
|
| |
| Site kurmayı düşünüyorum bir bakın | |
|