| mod başvuruları | |
|
+4kanatsız_melegim Mervecix ''chatlaq_girl'' KubRaMin*i 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
KubRaMin*i Admin
Mesaj Sayısı : 317 Yaş : 29 Nerden : kocaeli İş/Hobiler : şarkı söylemek ve dinlemek-dinlenmek-eğlenmek Lakap : şeqer kıs kendi-hacı:D ruh halin : favorin : Rep : Kayıt tarihi : 14/06/08
| Konu: mod başvuruları Çarş. Ağus. 20, 2008 5:02 pm | |
| adınız: yaşınız: tecrübeleriniz: ortalama kaç saat onlına olurusnuz:
bunları doldurun ve paylaşım yapın yeterli
En son Avrilimmm tarafından Çarş. Eyl. 03, 2008 10:54 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
''chatlaq_girl'' geçerken uğradım
Mesaj Sayısı : 16 Yaş : 30 Nerden : yosyh kalbinden İş/Hobiler : voleybol,tenis Lakap : suskun prenses mesajınız: : ^^^^^YOk yHaAaA^^^^^^ Rep : Kayıt tarihi : 26/08/08
| Konu: Geri: mod başvuruları Çarş. Ağus. 27, 2008 8:34 am | |
| adınız:selin yaşınız:15 tecrübeleriniz:photofiltre-photospace vb. programlar kullanabiliyorum. Kendi sitemde adminim. Bi sitede Mod.um ortalama kaç saat onlına olurusunuz:5-6 | |
|
| |
Mervecix grup hepsi fanatiği
Mesaj Sayısı : 1124 Yaş : 28 Nerden : çıktı bu İş/Hobiler : öğrencilik Lakap : punkprencess mesajınız: : GüLümse
SmiLe ruh halin : Rep : Kayıt tarihi : 14/06/08
| Konu: Geri: mod başvuruları Çarş. Ağus. 27, 2008 11:45 am | |
| - ''chatlaq_girl'' demiş ki:
- adınız:selin
yaşınız:15 tecrübeleriniz:photofiltre-photospace vb. programlar kullanabiliyorum. Kendi sitemde adminim. Bi sitede Mod.um ortalama kaç saat onlına olurusunuz:5-6 mesaj sayını yükselt deneme mod oldun cnm | |
|
| |
kanatsız_melegim Emekli Mod
Mesaj Sayısı : 163 Yaş : 29 Nerden : aydın İş/Hobiler : müzik dinlemek, kitap okumak ve gezmek Lakap : biber mesajınız: : çok hüzünlü olduğumu düsünüyorum.yani hüzün doluyum favorin : takım : Rep : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: mod başvuruları Çarş. Eyl. 03, 2008 10:23 am | |
| adınız:deniz yaşınız:18 tecrübeleriniz:tam 15 tane sitenin adminiyim ortalama kaç saat onlına olurusnuz:24
hakkımda: adım deniz 17 yaşındayım.15 tane sitenin admini oldum.1 siteninde modu oldum.grup hepsi ve avril lavigne hayranıyım.15 tane cemre sitesine üyeyim, 17 tanede avril lavigne sitesine üyeyim | |
|
| |
KubRaMin*i Admin
Mesaj Sayısı : 317 Yaş : 29 Nerden : kocaeli İş/Hobiler : şarkı söylemek ve dinlemek-dinlenmek-eğlenmek Lakap : şeqer kıs kendi-hacı:D ruh halin : favorin : Rep : Kayıt tarihi : 14/06/08
| Konu: Geri: mod başvuruları Çarş. Eyl. 03, 2008 10:45 am | |
| - kanatsız_melegim demiş ki:
- adınız:deniz
yaşınız:18 tecrübeleriniz:tam 15 tane sitenin adminiyim ortalama kaç saat onlına olurusnuz:24
hakkımda: adım deniz 17 yaşındayım.15 tane sitenin admini oldum.1 siteninde modu oldum.grup hepsi ve avril lavigne hayranıyım.15 tane cemre sitesine üyeyim, 17 tanede avril lavigne sitesine üyeyim Deneme Modsun Mesajını Yükselt | |
|
| |
kanatsız_melegim Emekli Mod
Mesaj Sayısı : 163 Yaş : 29 Nerden : aydın İş/Hobiler : müzik dinlemek, kitap okumak ve gezmek Lakap : biber mesajınız: : çok hüzünlü olduğumu düsünüyorum.yani hüzün doluyum favorin : takım : Rep : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: mod başvuruları Çarş. Eyl. 03, 2008 10:47 am | |
| | |
|
| |
MoRWen Deneme Mod
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 30 Nerden : erenin kalbinden İş/Hobiler : pc başında!!! Lakap : Havalı Krock!!! mesajınız: : OoOoOo İrem OoOoOoOo ruh halin : favorin : Rep : Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: mod başvuruları Cuma Eyl. 05, 2008 11:04 am | |
| adınız:İREM yaşınız:14 tecrübeleriniz:TÜM PROGRAMLARI KULLANABİLİYORUM.KENDİ SİTEMDE ADMİNİM Bİ SİTEDE YARDIMCI ADMİNİM 5 SİTEDE S. MOD. TECRÜBELERİM VAR. ortalama kaç saat onlına olurusnuz:6-7 | |
|
| |
KubRaMin*i Admin
| Konu: Geri: mod başvuruları Cuma Eyl. 05, 2008 11:53 am | |
| - MoRWen demiş ki:
- adınız:İREM
yaşınız:14 tecrübeleriniz:TÜM PROGRAMLARI KULLANABİLİYORUM.KENDİ SİTEMDE ADMİNİM Bİ SİTEDE YARDIMCI ADMİNİM 5 SİTEDE S. MOD. TECRÜBELERİM VAR. ortalama kaç saat onlına olurusnuz:6-7 Msjını Yükselt Deneme Modsun | |
|
| |
MoRWen Deneme Mod
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 30 Nerden : erenin kalbinden İş/Hobiler : pc başında!!! Lakap : Havalı Krock!!! mesajınız: : OoOoOo İrem OoOoOoOo ruh halin : favorin : Rep : Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: mod başvuruları C.tesi Eyl. 06, 2008 3:33 pm | |
| Çok Teşekkür ederim | |
|
| |
bushra--b moderatör
Mesaj Sayısı : 15 Yaş : 29 Nerden : Fransa İş/Hobiler : Ögrenci Lakap : Salak mesajınız: : Mesajim yok..cevrim disi .. ruh halin : favorin : Rep : Kayıt tarihi : 29/11/08
| Konu: RE:mod başvuruları C.tesi Kas. 29, 2008 2:32 am | |
| adınız:büsra yaşınız:13 tecrübeleriniz:bir sitede yardimici modum 10 sitede uyeyim burdada mod olmak icin calisirim yogun bir tempo yla ortalama kaç saat onlına olurusnuz:10-15 arasi en cogu en azi 5-10 arasi | |
|
| |
-HeLLo*KiTTy- yeni üye
Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 31 Nerden : Pc ßa$ınDan...xD [İst.!] İş/Hobiler : Müzik dinLemek+SiTe açmaK+Hepsi Lakap : Mawi sHekeR xD mesajınız: : 'HayaT baNa qıCıq KapıYo ..bnDe oNa !! '
özenTi oLma özenLi oL ..! favorin : takım : Rep : Kayıt tarihi : 30/12/08
| Konu: Geri: mod başvuruları Salı Ara. 30, 2008 4:40 pm | |
| adınız:kıvılcım yaşınız:17 tecrübeleriniz:bir sürü sitem var admin olduklarımla beraber 5 oluyor yeterli mi ortalama kaç saat onlına olurusnuz: okuldan vakit buldukça | |
|
| |
KubRaMin*i Admin
| Konu: Geri: mod başvuruları C.tesi Ocak 03, 2009 2:17 am | |
| | |
|
| |
Mnq*Lady grup hepsi fanatiği
Mesaj Sayısı : 2279 Yaş : 27 Nerden : Evden xD İş/Hobiler : Takılıyorum Lakap : Yok xD mesajınız: : Site süperr ....... ruh halin : favorin : Rep : Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: Geri: mod başvuruları Perş. Şub. 04, 2010 7:53 pm | |
| Evt Kübraya katılıyorum (; | |
|
| |
| mod başvuruları | |
|