| benim bir fikrim warrr | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
kanatsız_melegim Emekli Mod
Mesaj Sayısı : 163 Yaş : 29 Nerden : aydın İş/Hobiler : müzik dinlemek, kitap okumak ve gezmek Lakap : biber mesajınız: : çok hüzünlü olduğumu düsünüyorum.yani hüzün doluyum favorin : takım : Rep : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: benim bir fikrim warrr Cuma Eyl. 12, 2008 1:22 pm | |
| bence tüm üyeler kendine ait oda açsın.istediğini yapsın odasında.istediği kadar resim istediği kadar flood yapsın.ama tabii küfür, reklam, site adı wermek yasak.hem böle yaparsak siteye daha çoq üye olur | |
|
| |
~yüsra~ Admin
Mesaj Sayısı : 587 Yaş : 29 Nerden : izmir. İş/Hobiler : gülçin Lakap : ................. mesajınız: : yok mesaj nesaj.....xD ruh halin : favorin : takım : Rep : Kayıt tarihi : 22/08/08
| |
| |
MuZuReNveR Admin
Mesaj Sayısı : 464 Yaş : 30 Nerden : İstabul İş/Hobiler : Gazete Okumak,Modern Dans Yapmak-Eğlenmek Lakap : Beyaz Melek mesajınız: : CK ruh halin : favorin : takım : Rep : Kayıt tarihi : 14/06/08
| Konu: Geri: benim bir fikrim warrr Cuma Eyl. 12, 2008 3:40 pm | |
| ben fikrine katlıyorum canım ama ben bi mervelerle konuşuyum | |
|
| |
[....CeMrEcİ-gİzEm....] yeni üye
Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 28 Nerden : cemremin sıcacık kalbindenn İş/Hobiler : ohooo birçok sayamam Lakap : en büyük cemreci mesajınız: : cemrem seni çok seviyorum... favorin : Rep : Kayıt tarihi : 01/09/08
| Konu: Geri: benim bir fikrim warrr Cuma Eyl. 12, 2008 4:02 pm | |
| iyide cnm üye çoğaldıkça yada bir bir oda serbest kürsü gibi onun içine herkez oda açsın konu yerine odaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 163 Yaş : 29 Nerden : aydın İş/Hobiler : müzik dinlemek, kitap okumak ve gezmek Lakap : biber mesajınız: : çok hüzünlü olduğumu düsünüyorum.yani hüzün doluyum favorin : takım : Rep : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: benim bir fikrim warrr Cuma Eyl. 12, 2008 5:48 pm | |
| biliorum ama öylede çok üye gelir.hem ben daha fazla üyeyi nerden buluyumkii en iyisi böle | |
|
| |
~yüsra~ Admin
Mesaj Sayısı : 587 Yaş : 29 Nerden : izmir. İş/Hobiler : gülçin Lakap : ................. mesajınız: : yok mesaj nesaj.....xD ruh halin : favorin : takım : Rep : Kayıt tarihi : 22/08/08
| |
| |
Mervecix grup hepsi fanatiği
Mesaj Sayısı : 1124 Yaş : 28 Nerden : çıktı bu İş/Hobiler : öğrencilik Lakap : punkprencess mesajınız: : GüLümse
SmiLe ruh halin : Rep : Kayıt tarihi : 14/06/08
| Konu: Geri: benim bir fikrim warrr C.tesi Eyl. 13, 2008 12:41 am | |
| nasıl olsunki nölr birşey her üyeye bölüm verirsek ohoo hadi bir topic açarız orda her üye kendine özel bir konu açar orda istediğini yapar beğendiğimizi sabitleriz | |
|
| |
| Konu: Geri: benim bir fikrim warrr Ptsi Eyl. 22, 2008 8:04 pm | |
| hem serbest kürsü de istediin konu açon ama kendi kösende istediğini | |
|
| |
KubRaMin*i Admin
Mesaj Sayısı : 317 Yaş : 29 Nerden : kocaeli İş/Hobiler : şarkı söylemek ve dinlemek-dinlenmek-eğlenmek Lakap : şeqer kıs kendi-hacı:D ruh halin : favorin : Rep : Kayıt tarihi : 14/06/08
| Konu: Geri: benim bir fikrim warrr Ptsi Eyl. 22, 2008 10:05 pm | |
| | |
|
| |
| benim bir fikrim warrr | |
|