| HeRkEs BaKsIn...! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
MuZuReNveR Admin
Mesaj Sayısı : 464 Yaş : 30 Nerden : İstabul İş/Hobiler : Gazete Okumak,Modern Dans Yapmak-Eğlenmek Lakap : Beyaz Melek mesajınız: : CK ruh halin : favorin : takım : Rep : Kayıt tarihi : 14/06/08
| Konu: HeRkEs BaKsIn...! C.tesi Eyl. 13, 2008 7:45 pm | |
| arkadaşlar ben artık yasemini seviyorum ve benim asıl gerçek adım deniz kullanıcı adımıda YoSHyM-DeNiZ yaptım eğer kübrada isterse ben yaseminci admin oluyum o da erenci ben sadece bunları sölüyorum kübra sana uyarmı? | |
|
| |
Mervecix grup hepsi fanatiği
Mesaj Sayısı : 1124 Yaş : 28 Nerden : çıktı bu İş/Hobiler : öğrencilik Lakap : punkprencess mesajınız: : GüLümse
SmiLe ruh halin : Rep : Kayıt tarihi : 14/06/08
| Konu: Geri: HeRkEs BaKsIn...! Paz Eyl. 14, 2008 12:17 am | |
| kübra bişi demez ve site lady olamazsın her ay sadece bir admin site lady olur bn seçildim bu ay bnm sen olmazsın | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1124 Yaş : 28 Nerden : çıktı bu İş/Hobiler : öğrencilik Lakap : punkprencess mesajınız: : GüLümse
| Konu: Geri: HeRkEs BaKsIn...! Paz Eyl. 14, 2008 12:26 am | |
| kübra bişi demez derken kullanıcı adına filan demiştim yaseminci admin olamazsın bişiler değişmiyo aynı kalıcak ya da çekip gidersin | |
|
| |
MuZuReNveR Admin
Mesaj Sayısı : 464 Yaş : 30 Nerden : İstabul İş/Hobiler : Gazete Okumak,Modern Dans Yapmak-Eğlenmek Lakap : Beyaz Melek mesajınız: : CK ruh halin : favorin : takım : Rep : Kayıt tarihi : 14/06/08
| Konu: Geri: HeRkEs BaKsIn...! Paz Eyl. 14, 2008 12:13 pm | |
| tamam canım saol ama kullanıcı adım böle kalsın | |
|
| |
KubRaMin*i Admin
Mesaj Sayısı : 317 Yaş : 29 Nerden : kocaeli İş/Hobiler : şarkı söylemek ve dinlemek-dinlenmek-eğlenmek Lakap : şeqer kıs kendi-hacı:D ruh halin : favorin : Rep : Kayıt tarihi : 14/06/08
| Konu: Geri: HeRkEs BaKsIn...! Salı Eyl. 16, 2008 10:30 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: HeRkEs BaKsIn...! Salı Eyl. 16, 2008 10:32 pm | |
| ya bence sen simge değilsin yani simge yerine seni mi koydu naptı çünkü site ladylikten filan haberin yok simgenin vardı nasıl oluyo kafam karıştı | |
|
| |
MuZuReNveR Admin
| Konu: Geri: HeRkEs BaKsIn...! Çarş. Eyl. 17, 2008 5:07 pm | |
| ya arkadaşlar ne oluyor ya bunları yazan ben değilim ya noluyo biri bana anlatsın | |
|
| |
MuZuReNveR Admin
| Konu: Geri: HeRkEs BaKsIn...! Çarş. Ara. 17, 2008 6:42 pm | |
| noluyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa | |
|
| |
| HeRkEs BaKsIn...! | |
|